Energetisch Reinigen

 Je hebt er vast wel eens van gehoord, iemand die zijn huis energetisch laat reinigen, maar wat is het precies en hoe werkt het?

Iedereen kent het wel, het gevoel dat er iemand naar je kijkt terwijl je alleen bent, of het voelen van een aanwezigheid in huis. Dit hoeft lang niet altijd een negatieve energie te zijn maar het kan vervelend zijn voor hooggevoelige personen, zeker als de aanwezigheid van een energie gepaard gaat met fysieke of emotionele klachten.

Je kunt je huis beschermen door het plaatsen van van de gouden driehoek (amethyst, rozenkwarts en bergkristal) en door het branden van salie en heilig hout. Ook het goed schoonhouden en het regelmatig luchten zorgt ervoor dat er meer positieve energie de woning in stroomt. Je huis in het licht zetten door middel van visualisatie helpt ook goed, want waar licht is, is geen duisternis. Wanneer de klachten dermate erg worden zoals; nachtmerries, het voelen van zware negatieve energieen, het horen van vreemde geluiden of het zien van schimmen dan is het verstandig om hulp in te schakelen. Voor informatie over het energetisch reinigen kan je contact opnemen via info@truepoint.nl


Bij afspraak op locatie zoals bij een energetische reiniging, wordt ook de reistijd in rekening gebracht. De uurprijs van een energetische reiniging is € 150,--.