Workshops

Bij deze workshops staat de ziel centraal. Voor meer informatie kun je mij mailen via info@truepoint.nl

Aurareading

Net als ieder ander levens organisme heeft elk mens een energetische uitstraling, de aura. De aura werk als een soort harde schijf; alles wat je meemaakt maar ook je reactie daarop en gevoelens daarover, worden opgeslagen in je aura en in je chakra's.

Tijdens deze trainingen leer je om de informatie die opgeslagen is in de chakra's en auralagen te lezen en te interpreteren. Dit kan onder andere gebruikt worden om inzicht te krijgen in patronen die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Alleen al door het lezen kan er bewustwording en healing ontstaan.

De trainingen bestaan uit geleide meditaties zodat je in je eigen energieveld kunt gewaarworden wat er in jezelf aanwezig is. Door dit op de schrijven en te tekenen zal dit helderder worden.

De theoretische informaties over chakra's en auralagen worden besproken zodat je een referentiekader voor jezelf kunt gaan opbouwen. Je leert symbolen te lezen, herkennen en te interpreteren.

Je leert de opbouw van het lezen door te oefenen met elkaar tijdens de trainingen en vertrouwen te krijgen in wat je leest en in je eigen vermogen.

De aurareading lessen zijn voor iedereen die zich verder wil gaan openstellen en gewaar te worden wat er is. Ervaringen is niet nodig, iedereen kan zijn potentieel aanraken.

Duur: 7 lessen 

Je huis, een spiegel van de Ziel

Weet je dat jouw huis je innerlijk weerspiegeld? 

Wat zegt jouw huis over jezelf? Is jouw huis schoon en opgeruimd? Ontdek de symboliek van je huis en neem de gelegenheid om wat dingen aan te pakken en veranderingen tot stand te brengen. Je ogen zijn de spiegels van de Ziel. Je huis is de weerspiegeling van je innerlijk.

In deze workshop gaan we aan de slag met je innerlijk, de vertaling naar én de opruiming van je huis op energetisch niveau door het lezen van de symbolen. Kleuren in je huis, lekkage, verstopt toilet, planten; alles wat in je huis gebeurt heeft een betekenis. Tijdens de workshop ga je aan de slag met de symbolen en hun betekenis en leer je jouw huis op te ruimen en in eigen beheer te nemen. Je leert energetisch waar te nemen en zorgen voor een goed stromend energieveld in en om je huis. We gaan op afstand je huis reinigen door middel van meditatie waarin jij je huis doorloopt en waarneemt wat er aanwezig is. Alles wat er niet hoort of niet meer nodig is gaan we opruimen.

Aan bod komen ook de verschillende materialen waarmee energetisch gereinigd kan worden. Denk hierbij aan wierook, heiligenhout, salie, smudge en verschillende soorten edelstenen. Wil je je beter voelen en je huis zuiveren dan is deze training voor jou!Energetisch je werkplek/praktijkruimte lezen

Naast het lezen van je huis kan je ook je werkplek of praktijk ruimte energetisch lezen. Omdat je veel tijd besteed in je werkplek/praktijkruimte is het van groot belang om deze energetisch op orde te hebben. 

Alles wat op je werkplek gebeurt heeft een betekenis. Tijdens deze workshop gaan we al mediterend je werkplek in kaart brengen. Elk onderdeel komt aan bod. Door goed in te tunen zal je intuïtief aanvoelen wat aangepakt moet worden om het energieveld beter te laten stromen. Na de meditatie gaan we je werkplek op papier tekenen om zo een duidelijk beeld te krijgen van de knelpunten.

Aan bod komen ook de verschillende materialen waarmee energetisch gereinigd kan worden. Denk hierbij aan wierook, heiligenhout, salie, smudge en verschillende soorten edelstenen. Wil jij je meer op je gemak voelen op je werkplek dan is deze workshop voor jou!Het bewandelen van je Zielspad 

Durf jij jezelf verder te ontwikkelen? Heb jij een innerlijk weten dat er meer is in het leven? Je hebt je vast wel eens afgevraagd: wat is mijn doel op aarde?

Een vraag die niet voor iedereen eenvoudig is te beantwoorden. Zeker nu de wereld in een overgangsperiode bevindt, we gaan van 3D naar 4D. Eind 2012 is het Aquariustijdperk aangebroken met als gevolg dat we collectief een shift maken van de derde dimensie naar de vierde dimensie. Op weg naar de vierde dimensie is het belangrijk om van oude trauma’s en negatieve emoties af te komen. Het is belangrijk om met verschillende aspecten, zoals oude pijn of onverwerkte gebeurtenissen van jezelf aan de slag te gaan zodat je een upgrade kan maken naar de vierde en vijfde dimensie.

In de huidige maatschappij is het belangrijk om informatie te leren filteren. Wat zijn je werkelijke Zielslessen. Durf jij je hart te volgen of blijf je steken in oude, gemakkelijke patronen. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd hoe jij Zielspad kunt bewandelen en wat je kunt doen als dit pad wordt belemmerd.

We gaan je tijdslijn uitzetten. Deze gaan we bekijken vanuit het verleden, het heden en de toekomst. Welke lessen durf jij te trekken uit de gebeurtenissen in je verleden. Waar bevindt jij je nu? En welke doelen wil jij voor jezelf stellen voor de toekomst.