Workshops

Bij deze workshops staat de ziel centraal. Voor meer informatie kun je mij mailen via info@truepoint.nl

Aurareading

Net als ieder ander levens organisme heeft elk mens een energetische uitstraling, de aura. De aura werk als een soort harde schijf; alles wat je meemaakt maar ook je reactie daarop en gevoelens daarover, worden opgeslagen in je aura en in je chakra's.

Tijdens deze trainingen leer je om de informatie die opgeslagen is in de chakra's en auralagen te lezen en te interpreteren. Dit kan onder andere gebruikt worden om inzicht te krijgen in patronen die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Alleen al door het lezen kan er bewustwording en healing ontstaan.

De trainingen bestaan uit geleide meditaties zodat je in je eigen energieveld kunt gewaarworden wat er in jezelf aanwezig is. Door dit op de schrijven en te tekenen zal dit helderder worden.

De theoretische informaties over chakra's en auralagen worden besproken zodat je een referentiekader voor jezelf kunt gaan opbouwen. Je leert symbolen te lezen, herkennen en te interpreteren.

Je leert de opbouw van het lezen door te oefenen met elkaar tijdens de trainingen en vertrouwen te krijgen in wat je leest en in je eigen vermogen.

De aurareading lessen zijn voor iedereen die zich verder wil gaan openstellen en gewaar te worden wat er is. Ervaringen is niet nodig, iedereen kan zijn potentieel aanraken.

Duur: 7 lessen 

Je huis, een spiegel van de Ziel

Weet je dat jouw huis je innerlijk weerspiegeld? 

Wat zegt jouw huis over jezelf? Is jouw huis schoon en opgeruimd? Ontdek de symboliek van je huis en neem de gelegenheid om wat dingen aan te pakken en veranderingen tot stand te brengen. Je ogen zijn de spiegels van de Ziel. Je huis is de weerspiegeling van je innerlijk.

In deze workshop gaan we aan de slag met je innerlijk, de vertaling naar én de opruiming van je huis op energetisch niveau door het lezen van de symbolen. Kleuren in je huis, lekkage, verstopt toilet, planten; alles wat in je huis gebeurt heeft een betekenis. Tijdens de workshop ga je aan de slag met de symbolen en hun betekenis en leer je jouw huis op te ruimen en in eigen beheer te nemen. Je leert energetisch waar te nemen en zorgen voor een goed stromend energieveld in en om je huis. We gaan op afstand je huis reinigen door middel van meditatie waarin jij je huis doorloopt en waarneemt wat er aanwezig is. Alles wat er niet hoort of niet meer nodig is gaan we opruimen.

Aan bod komen ook de verschillende materialen waarmee energetisch gereinigd kan worden. Denk hierbij aan wierook, heiligenhout, salie, smudge en verschillende soorten edelstenen. Wil je je beter voelen en je huis zuiveren dan is deze training voor jou!Energetisch je werkplek/praktijkruimte lezen

Energetisch reinigen van je werkplek / woning, dat is wat je leert in op deze dag. Door middel van meditatie leer je te voelen en te kijken hoe de energie er daar uit ziet.
Centraal in deze training staat de bewustwording dat alles uit energie bestaat. Door jezelf in verbinding te stellen en volledige overgave en vertrouwen te krijgen, kan energie gezuiverd worden. Het vermogen om te zien en te interpreteren wordt geactiveerd en neergezet op deze dag.


Via geleide meditaties lopen we door de werkplek / woning en nemen we waar.
Vervolgens gaan we bespreken en veranderen wat er nodig is. Door vanuit onvoorwaardelijke liefde, licht en vertrouwen te communiceren, gaan we de energie wijzigen op die locatie.


Aan bod komen ook de verschillende materialen waarmee gereinigd kan worden. Denk aan wierook, heilighout, salie smudge en verschillende soorten edelstenen. Tevens leer je hoe je huis te zuiveren.


Aansluitend worden er praktijkervaringen gedeeld en besproken en kan er naar gekeken worden op afstand. Heb je behoefte je werkplek / huis energetisch te reinigen, dan is deze training voor jou!Het bewandelen van je Zielspad 

Durf jij jezelf verder te ontwikkelen? Heb jij een innerlijk weten dat er meer is in het leven? Je hebt je vast wel eens afgevraagd: wat is mijn doel op aarde?

Een vraag die niet voor iedereen eenvoudig is te beantwoorden. Zeker nu de wereld in een overgangsperiode bevindt, we gaan van 3D naar 4D. Eind 2012 is het Aquariustijdperk aangebroken met als gevolg dat we collectief een shift maken van de derde dimensie naar de vierde dimensie. Op weg naar de vierde dimensie is het belangrijk om van oude trauma’s en negatieve emoties af te komen. Het is belangrijk om met verschillende aspecten, zoals oude pijn of onverwerkte gebeurtenissen van jezelf aan de slag te gaan zodat je een upgrade kan maken naar de vierde en vijfde dimensie.

In de huidige maatschappij is het belangrijk om informatie te leren filteren. Wat zijn je werkelijke Zielslessen. Durf jij je hart te volgen of blijf je steken in oude, gemakkelijke patronen. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd hoe jij Zielspad kunt bewandelen en wat je kunt doen als dit pad wordt belemmerd.

We gaan je tijdslijn uitzetten. Deze gaan we bekijken vanuit het verleden, het heden en de toekomst. Welke lessen durf jij te trekken uit de gebeurtenissen in je verleden. Waar bevindt jij je nu? En welke doelen wil jij voor jezelf stellen voor de toekomst.


Patronen (h)erkennen en doorbreken

We ontwikkelen ons steeds meer, worden bewuster en groeien in ons zijn.
Echter op sommige gebieden vallen we steeds weer bewust maar vaker onbewust terug in het oude patroon. Tijdens de innerlijke speurtocht komen we er dan net niet helemaal bij en kunnen het dus ook niet helemaal veranderen.


In deze workshop gaan we deze speurtocht uitdiepen en de patronen naar boven halen, erkennen en ook transformeren zodat we nog meer onszelf bewuster kunnen aansturen en ons ware zelf kunnen zijn.


Dit gaan we doen door naar binnen te kijken, op te schrijven en te erkennen wat gezien mag worden en veranderd mag worden.


1e dagdeel (H)erken jezelf
2e dagdeel Thuiskomen bij jezelf


Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen. Het eerst zal gaan over het leren herkennen en erkennen van de patronen.


Het 2e deel zal gaan over het ankeren van het nieuwe erkennen en daarin jezelf thuis laten komen zodat daadwerkelijk oude patronen kunnen worden doorbroken.

 

 Mediteren kun je leren 

Bij het woord mediteren denken veel mensen meteen dat je dan in lotushouding aan niets moet zitten denken. Hoewel dat een mogelijkheid is, kun je ook mediteren terwijl je: ligt, zit, staat, loopt of de afwas doet, op je werk bent of thuis, in de kantine, in de trein, in het bos, op het strand, je concentrerend op niets, je ademhaling, muziek, een voorwerp, een klank, een (onzin) woord, een zin, een verhaal….


Kortom, je kunt op veel verschillende manieren mediteren en de komende weken gaan we ons een aantal van die verschillende meditatietechnieken eigen maken, zodat je uiteindelijk één of meerdere vorm(en) kunt kiezen waarbij je je prettig voelt en die je makkelijk afgaan.


Mediteren heeft op de langere duur veel meer dan alleen een ontspannende uitwerking. Het bevordert een heldere geest, innerlijke rust, vertraagt de hartslag, verlaagt de bloeddruk, helpt bij het verminderen van stress, verbetert de concentratie en het contact tussen lichaam en geest.


Meditatie kan spierspanning verlagen, observatie vaardigheden verbeteren en pijn verlichten. Ook voor het krijgen van inzicht in het eigen onderbewustzijn, zodat verwerking, acceptatie en groei kan plaats vinden, is mediteren een belangrijk hulpmiddel.


Probeer en ervaar het, wees geduldig in je ontwikkeling en heb doorzettingsvermogen!


Leren auralezen

Alles is energie, diffuus of sterk waarneembaar. Het waarnemen van een dichte / compacte energie doen we dagelijks en denken we niet eens over na. Echter het kunnen waarnemen van verfijndere energieën vergt soms oefening. Net als pianospelen, dat kan iedereen, technisch lukt het, maar het gevoel de verfijning heeft de een als talent meegekregen, de ander kan zich dat eigen maken door te lessen te nemen en te oefenen. Dit kan ook zo zijn met auralezen.

Net als ieder ander levens organisme heeft elk mens een energetische uitstraling, de aura. De aura werk als een soort harde schijf; alles wat je meemaakt maar ook je reactie daarop en gevoelens daarover, worden opgeslagen in je aura en in je chakra’s.
Tijdens deze trainingen leer je stapje voor stapje om deze energieën waar te nemen en te interpreteren.

De aurareading lessen zijn voor iedereen die zich verder wil openstellen om gewaar te worden wat er is. Ervaring is niet nodig, iedereen kan zijn potentieel aanraken.