Meditaties

Er zijn meditaties cursussen (leren mediteren en chakra meditaties) en losse meditatie avonden (Nieuwe Aarde Meditatie). Indien je meer informatie over deze meditaties wilt kun mailen naar info@truepoint.nl

Cursus Leren Mediteren 

Deze meditatiecursus is bedoeld voor mensen die nog nooit hebben gemediteerd. Door middel van ademhalingstechnieken leer je hoe je langzaam tot rust kunt komen en daardoor tot volledige ontspanning komt. Deze cursus bestaat uit zeven lessen van anderhalf uur.

Cursus Chakra Meditaties 

Voel jij je uit balans?

Door mee te doen aan de meditaties merk je dat er spirituele healing plaatsvindt. Je voelt hoe je steeds meer in balans komt. In deze meditatiecursus worden de chakra's een tot en met acht behandeld. Door in meditatie naar deze chakra's te gaan, worden deze chakra's geopend, gezuiverd en verbonden met elkaar. Deze meditatiecursus bestaat uit zes lessen

Engelen Meditatie Tijdens deze meditatie wordt er contact gemaakt met de Aardsengelen. Dit is een zeer krachtige meditaties waarbij de energie van de Engelen duidelijk voelbaar is.

Verdiepingsmeditaties

Deze meditaties zijn erop gericht om de aarde te zuiveren en licht en liefde te sturen. Door naar de kern van de aarde te gaan en verbinding te maken met het universele licht kan de aarde geheeld worden.

Inloopmeditaties

Wekelijkse meditaties van een uur om tot rust te komen en dieper bij je gevoel. Soort meditatie hangt af van de groep.

Tarieven

Een meditatiecursus (leren mediteren/chakra meditatie) bestaat uit zeven lessen van anderhalf uur. Deelname aan de cursus bedraagt € 95,-.

Een themameditatie (verdiepingsmeditaties) bestaat uit een meditatie van anderhalfuur. Deelname aan deze meditatie bedraagt € 20,--.

Een deelname aan een inloopmeditatie kost €20,--.
10-rittenkaart voor inloopmeditaties kost € 150,-- en is 4 maanden geldig.