Verdiepingsweekend

Een weekend in teken van rust, licht, ontspanning en mindfulness. Van vrijdag 7 oktober tot en met zondag 9 oktober 2022 en van vrijdag 4 november 2022 tot en met 6 november 2022.

In een kleine groep bieden we van vrijdagavond tot 
zondagavond een verdiepingsweekend aan in de mindfulness en bewustwording.   

Tijdens dit weekend vinden verschillende individuele behandelingen en groepsactiviteiten plaats. Iedere dag beginnen we met een mediatie. 

Verder kan je kiezen uit verschillende individuele behandelingen zoals; voetreflexologie, healing en aurareading. De groepsactiviteiten die georganiseerd worden zijn o.a. meditaties, het lezen van de energie van je praktijkruimte/werkplek, mandala's kleuren en een stilte wandeling. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor ontspanning.

Dit alles vindt plaats in een mooie en rustige locatie. Vervoer is op eigen gelegenheid maar meerijden kan natuurlijk altijd geregeld worden.   

Deelname kost € 575,-- incl. btw per weekend. Dit is een all-in prijs dus inclusief overnachtingen, maaltijden, drinken en behandelingen. Inschrijven kan via info@truepoint.nl o.v.v. het verdiepingsweekend. De inschrijving is definitief na betaling. Kosteloos annuleren kan tot 1 maand voor de aanvang van het weekend. Tot 2 weken voor aanvang heeft u recht op restitutie van 50%, hierna is restitutie niet meer mogelijk.