Verdiepingsweekend

Een weekend in teken van rust, licht, ontspanning en mindfulness.

In een kleine groep bieden we van  vrijdagavond tot 
zondagavond een verdiepingsweekend aan in de mindfulness en bewustwording.   

Tijdens dit weekend vinden verschillende individuele behandelingen en groepsactiviteiten plaats. Om elkaar beter te leren kennen beginnen wij vrijdagavond met een leuk kennismakingsspel. Elke dag beginnen we en sluiten we af met een meditatie. Verder kan je kiezen uit verschillende individuele behandelingen zoals; voetreflexologie, healing  en hypnotherapie. De groepsactiviteiten die georganiseerd worden zijn o.a. meditaties, chi qong, het lezen van de energie van je praktijkruimte/werkplek en een stilte wandeling. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor ontspanning.

Dit alles vindt plaats in een mooie en rustige locatie aan het Veluwemeer van vrijdagavond 20 april tot zondagavond 22 april 2018. Je kamer deelt een kamer met 1 ander persoon. Vervoer is op eigen gelegenheid maar meerijden kan natuurlijk altijd geregeld worden.   

Deelname kost € 295,— incl. btw. Dit is een all-in prijs dus inclusief overnachtingen, maaltijden, drinken en behandelingen. Inschrijven kan via info@truepoint.nl o.v.v. het verdiepingsweekend. De inschrijving is definitief na betaling. Kosteloos annuleren kan tot 1 maand voor de aanvang van het weekend. Tot 2 weken voor aanvang heeft u recht op restitutie van 50%, hierna is restitutie niet meer mogelijk.